Werknemers

Drivers ed for teens ages 15 – 17

Voordelen medewerks

 • Bekijk onze actuele vacatures
  Kijk op onze website naar de beschikbare vacatures. Zie je een vacature die je leuk lijkt? Bel ons op …. Of mail ons via ….
 • Kom op gesprek
  Kom langs en heb een gesprek met onze recruiters. Wij houden rekening met jou interesses, kwaliteiten en kunnen uitleg geven over de vacatures.
 • Onze recruiters gaan aan de slag
  Onze recruiters doen hun uiterste best om jou zo snel mogelijk aan een baan te helpen. Daarom nemen de recruiters direct contact op met de werkgevers. Wanneer we voor jou een baan hebben gevonden, wordt je gelijk gebeld. Je krijgt uitleg over hoe je op locatie komt, geven je uitleg over de werkzaamheden en geven je alle benodigde informatie.
 • Werk voor jou!
  Onze recruiters houden tijdens je werkperiode contact met je om te kijken hoe het gaat. Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of opmerkingen!

Wat bieden wij

N

Uitlopende vacatures

N

Je kunt uittesten wat je leuk vindt

N

Per week uitbetaald

N

Hulp bij solliciteren

Veel gestelde vragen

Heb ik als uitzendkracht ook recht op vakantiegeld?

Jazeker! Elke uitzendkracht bouwt bij ons wekelijks 8,33% vakantiebijslag op, bovenop het salaris. Hoeveel vakantiegeld of vakantietoeslag je hebt opgebouwd, kun je nakijken op je loonstrook. … betaalt je opgebouwde vakantiebijslag elk jaar automatisch uit in de eerste week van juni. En als je bij ons uit dienst gaat, betalen wij de eventueel nog openstaande reservering voor vakantiebijslag automatisch uit. Lees meer over vakantiegeld en bekijk de cao voor Uitzendkrachten.

Hoe werkt het als ik met vakantie wil?

Heerlijk vakantie! Natuurlijk heb je daar als uitzendkrachten ook recht op. Je bouwt vakantiedagen op per maand.

In fase A: 24 vakantiedagen als je een jaar fulltime hebt gewerkt, ofwel twee dagen per volledig gewerkte maand. Werk je korter, dan is je opbouw naar rato. Het recht op doorbetaling tijdens vakanties wordt berekend in de vorm van een reservering die bovenop je salaris komt. De hoogte van je reservering kun je altijd nakijken op je loonstrook. Maar let op: als je nog niet voldoende tegoed hebt opgebouwd, kan het voorkomen dat je niet je hele vakantie doorbetaald krijgt.

Als je bij …uit dienst gaat en er staat nog een reservering op jouw naam, dan betalen wij die reservering automatisch uit.

In fase B en C: ook 24 vakantiedagen per fulltime gewerkt jaar, maar dan wordt er niet meer gewerkt met een reservering. Je kunt gewoon doorbetaald vakantie opnemen voor zover je genoeg vakantie hebt opgebouwd.

Vergeet je vakantiedata niet af te stemmen met je opdrachtgever en met  … !

i.

Waar vind ik de nieuwste vacatures op…?

Een top 10 van de nieuwste vacatures vind je op de homepage. Wil je de vacatures in jouw regio vinden, zoek dan op plaatsnaam in ons vacature-overzicht.

Iedere week de nieuwste vacatures in je mailbox? Meld je aan voor onze Vacaturemail!

Wat ga ik verdienen als uitzendkracht?

Wat je gaat verdienen hangt van een aantal factoren af. 

Lees meer

Hoe werkt het met de betaling van mijn salaris?

Als je als uitzendkracht via … werkt, ontvang je wekelijks je salaris (als je je uren registreert natuurlijk!). Je registreert jouw werkuren op …. , jouw persoonlijke account op … . En jouw leidinggevende geeft deze akkoord na controle.

Met jouw gebruikersnaam en wachtwoord heb je altijd en overal digitaal toegang tot jouw gegevens. Op die manier heb je altijd inzicht in je gewerkte uren en jouw contractgegevens. Voor jou belangrijk, voor ons vanzelfsprekend!

Als je meer wilt weten over de betaaldata van bijvoorbeeld AOW, Huurtoeslag, IBG, Kinderbijslag, Kinderopvang toeslag, salaris, Studiefinanciering, uitkering, Wajong en Zorgtoeslag, kijk dan op www.betaaldata.nl.

De tekst op deze pagina heeft een voorlichtend karakter en daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Je rechten staan in je arbeidsovereenkomst en in de actuele cao voor Uitzendkrachten.

Wat voor contract krijg ik?

We werken met verschillende contracten in een aantal fasen. Klik op de button om alles over de verschillende fasen en wat die inhouden te lezen. Welke fase op jou van toepassing is, kan de intercedent van de … vestiging bij jou in de buurt je vertellen.

Wat gebeurt er als ik ziek word?

We werken met verschillende contracten in een aantal fasen. Klik op de button om alles over de verschillende fasen en wat die inhouden te lezen. Welke fase op jou van toepassing is, kan de intercedent van de … vestiging bij jou in de buurt je vertellen.

Wat gebeurt er als ik ziek word?

We werken met verschillende contracten in een aantal fasen. Klik op de button om alles over de verschillende fasen en wat die inhouden te lezen. Welke fase op jou van toepassing is, kan de intercedent van de … vestiging bij jou in de buurt je vertellen.

Wat gebeurt er als ik ziek word?
 1. Als je ziek wordt terwijl je voor … aan de slag bent, dan word je doorbetaald als: Je je op tijd ziek meldt, zowel bij je leidinggevende als bij ons.
 2. Je je houdt aan de voorschriften bij ziekte die staan opgenomen in het verzuimprotocol dat bij je arbeidsovereenkomst hoort. Zo mag je je genezing niet belemmeren en moet je je binnen redelijke grenzen beschikbaar houden voor controles.


Doorbetaling
Heb je een fase A contract zonder uitzendbeding of fase A bepaalde tijd dan wel een fase B of C contract, dan betaalt … je salaris door als je arbeidsongeschikt bent tot de einddatum van je contract. Je krijgt een percentage van je loon gebaseerd op het gemiddelde arbeidspatroon van de laatste 26 weken. In plaats van twee heb je slechts één wachtdag. Ook hier geldt dat als je beter bent, je altijd eerst contact met je vestiging moet opnemen voor je aan de slag gaat. Lees de volledige cao voor Uitzendkrachten voor meer informatie.

Krijg ik feestdagen doorbetaald?

Als in de uitzendovereenkomst niet duidelijk blijkt of de feestdag op een dag valt die normaliter als werkdag geldt, dan wordt een feestdag toegekend als:
a. je in een periode van dertien aaneengesloten weken direct voorafgaand aan de desbetreffende feestdag minimaal zeven keer op de betreffende dag in de week gewerkt hebt; of
b. je nog geen dertien aaneengesloten weken hebt gewerkt en in meer dan de helft van het aantal weken waarin is gewerkt op de betreffende dag in de week gewerkt hebt.

Voor de berekening van de hiervoor genoemde periode van dertien weken worden elkaar opvolgende overeenkomsten samengeteld indien en voor zover zij elkaar binnen een periode van één maand opvolgen. Onderbrekingsperiodes worden niet meegeteld.

Op welke feestdagen je recht hebt als uitzendkracht, kun je terugvinden op pagina 32 van de cao voor Uitzendkrachten.

Bouw je pensioen op als uitzendkracht?

Elke uitzendkracht die ouder is dan 21 jaar en langer dan ‘in 26 weken’ voor een uitzendbureau heeft gewerkt, moet pensioenpremie betalen. Het maakt hierbij niet uit wat voor soort contract je met ons hebt. Zelf betaal je maar een klein gedeelte, … betaalt de rest. Pensioenpremie betalen is een verplichting, ook als je het eigenlijk helemaal niet wilt.

Heb je al langer dan in 26 weken voor aan ander uitzendbureau gewerkt dat bij de ABU is aangesloten, dan ga je vanaf de eerste week dat je voor ons werkt al pensioenpremie betalen. Je consulent zal daarom vaak vragen naar de laatste loonstrook van een ander uitzendbureau waarvoor je gewerkt hebt. Daar is het namelijk altijd op terug te vinden. Zelf hoef je verder niets te regelen voor je pensioen, dat doen wij voor je. Eens per jaar krijg je van PVF Achmea in Amsterdam een overzicht van je opgebouwde rechten. Lees meer in de cao voor Uitzendkrachten.

Je kunt bij Syntrus Achmea terecht als je meer informatie wilt hebben. 

Behandelt…. iedere uitzendkracht gelijk?

Ja natuurlijk! …. is vanzelfsprekend voor gelijke behandeling. Discriminatie op grond van onder meer godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras en geslacht staan wij niet toe. Competenties gevraagd voor de functie en de kwaliteiten van onze flexwerkers, dát is waar we ons op focussen bij het matchen.

schrijf je vandaag nog in

Wij van Performence maken mensen blij met werk en werk met mensen

 

Hier inschrijven

Laten we samenwerken
Zeg hallo!!!

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.