Uitzendbureau op maat

Performans is een full-service organisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in het uitzenden en de werving en selectie van gemotiveerde kandidaten. Personeel die binnen uw organisatie hun toegevoegde waarde bewijzen. Performans kiest voor een persoonlijk benadering en denkt mee met uw organisatie. Met jaren ervaring maken wij de juiste match.

Onze diensten

Uitzenden

U kunt bij ons op flexibele basis krachten inlenen, die wij per uur aan u doorberekenen. Dit uurtarief omvat naast het bruto-uurloon van de kracht, ook de reserveringen voor feestdagen, vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim. Het werkgeversaandeel voor de sociale verzekeringen en onze bureaumarge is eveneens in dit tarief verwerkt.

Werving en selectie

Naast het reguliere uitzenden behoort werving & selectie ook tot de mogelijkheden. Zo nemen wij al het werk van u uit handen indien u op zoek bent naar een medewerker die u direct een dienstverband wilt aanbieden.

Payrolling

Wij nemen de kandidaten voor u op de loonlijst en verzorgen de salarisadministratie, ziekmelding etc. U kunt zo, indien gewenst, de proeftijd van een maand verlengen en u betaalt alleen de uren die daadwerkelijk zijn gewerkt.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op